Directorii operaționali sunt căutați la Cluj. Salariile ajung și până la 4.000 de euro pe lună

Directorii operaționali sunt căutați la Cluj. Salariile ajung și până la 4.000 de euro pe lună
| Foto: Wavebreakmedia - Depositphotos.com

Un director operațional este bine plătit în România. Remunerația lunară pentru acest post variază între 2.500 și 4.000 de euro pe lună.

Un angajat pe poziţia de director operaţional are un salariu care variază, în medie, între 2.500 şi 4.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Rolul de director operaţional este dedicat candidaţilor cu înaltă calificare, adică «gold collar». Având în vedere mixul de cunoştinţe teoretice şi practice necesar pentru rolul de director operaţional, salariul poate ajunge şi la 4.000 euro net pe lună, în funcţie de domeniul de activitate în care activează compania. Rolul de director operaţional implică experienţă de peste 10 ani în management şi deţinerea unor cunoştinţe de Lean, Six Sigma. Abilităţile de comunicare la toate nivelurile şi departamentele companiei, capacitatea ridicată de negociere şi mediere, perseverenţa, precum şi proactivitatea sunt un «must» pentru acest rol. Datele BestJobs arată că majoritatea poziţiilor deschise sunt în Bucureşti, Cluj, Braşov şi Bacău - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program de lucru flexibil, prime şi bonusuri, abonamente servicii medicale şi transport asigurat.

Directorii operaționali, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 158 de posturi vacante pentru poziţia de director operaţional sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Cluj, Braşov şi Bacău.

Comenteaza