Dotare nouă la Poșta Română. Au apărut aparatele self-pay pentru facturi și taxe

Dotare nouă la Poșta Română. Au apărut aparatele self-pay pentru facturi și taxe
| Foto: posta-romana.ro

Posta Română a introdus „roboțeii” sefl-pay, unde oamenii își vor putea plăti facturile, taxele și impozitele, fără a mai fi nevoie de interacțiunea cu personalul poștal.

Poşta Română anunţă miercuri că oferă opţiunea de plată self-service în diverse subunităţi poştale din Bucureşti. Roboţeii facilitează achitarea facturilor şi a taxelor, fără a mai fi nevoie de interacţiunea directă cu personalul poştal.

Potrivit unui comunicat al companiei, clienţii pot achita serviciile a peste 200 de furnizori, inclusiv facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite şi diverse taxe şi impozite, atât din Bucureşti, cât şi din întreaga ţară.

„Ne-am angajat să transformăm Poşta Română într-o companie agilă şi orientată spre client. Terminalele de plată din oficiile poştale din Bucureşti reduc semnificativ timpul de aşteptare la ghişeu şi marchează încă un pas în direcţia digitalizării şi modernizării Companiei”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale „Poşta Română”.

Utilizarea terminalelor self-service este simplă: clienţii trebuie doar să scaneze codul de bare de pe factură şi să urmeze instrucţiunile de pe ecran. Meniul intuitiv este accesibil chiar şi pentru cei fără experienţă în tehnologie, arată reprezentanţii companiei, care dau asigurări că personalul poştal este disponibil pentru a asista clienţii care au nevoie de ajutor.

În paralel cu digitalizarea serviciilor, Poşta Română va continua să ofere opţiuni tradiţionale de plată la ghişeele poştale, inclusiv plata prin intermediul factorului poştal, pentru a satisface toate nevoile şi preferinţele clienţilor.

Comenteaza