E oficial! România are o nouă staţiune pe litoral. Are plaje naturale largi și nisip fin

E oficial! România are o nouă staţiune pe litoral. Are plaje naturale largi și nisip fin

Ministerul Turismului a mai înființat o Organizaţie de Management al Destinaţiei la malul mării, astfel că, de acum, pe harta litoralului apare încă o stațiune.

Mamaia are un vecin nou. Asta pentru că oficial, avem o nouă staţiune pe litoral! Autorităţile au decis că mai aveam nevoie de încă o Organizaţie de Management al Destinaţiei. Norocoasa e Mamaia Nord, care primeşte buget de la Ministerul Turismului, şi care e diferită de deja existenta Organizaţie de Management al Destinaţiei Mamaia prin simplul fapt că… e mai spre Năvodari.

Noua-veche staţiune se laudă cu plaje naturale largi, cu nisip fin, nu artificiale ca ale vecinei Mamaia, scrie Mediafax. Printre atuurile din Nord, spune managerul proaspetei destinaţii, mai regăsim şi spaţii de cazare noi sau proaspăt renovate, gamă variată de restaurante şi o identitate vizuală unică, care aduce în prim-plan calitatea serviciilor oferite. 

"La orașul Năvodari și în stațiunea Mamaia Nord au revenit suprafețe de teren care vor fi folosite în totalitate pentru parcări, piațete și locuri de divertisment. Acest lucru pot să-l spun cu tărie! Tot ce ține de terenuri existente, va fi trecut în domeniul public și va fi redat turismului. Mai mult, am dezvoltat și anumite proiecte europene legate de insule ecologice, iar asta înseamnă că vom avea o stațiune curată și vom avea, bineînțeles, și un control foarte mare asupra curățeniei, dar și mai ales asupra pazei, pentru că securitatea turiștilor pe litoral să fie o prioritate", a declarat Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, la conferința de presă de lansare a noului sezon estival, conform ct100.ro.

Reprezentanții OMD Mamaia Nord Năvodari pregătesc deja deschiderea sezonului estival, iar printre surprizele cu care îi așteaptă pe turiști este un protocol de transport încheiat cu aeroportul Kogălniceanu, menit să le faciliteze celor veniți în vacanță accesul rapid în stațiune.

"OMD Mamaia Nord este singura organizație de profil care are încheiat un protocol cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, pentru ca turiștii noștri care aleg calea aerului să ajungă la malul mării rapid și confortabil. De asemenea, pentru că vrem să oferim o experiență nu doar frumoasă, ci și în condiții de maximă siguranță, avem încheiate protocoale de colaborare și cu Inspectoratul General de Imigrări și Brigada Antidrog", a declarat Mirela Matichescu, manager de destinație OMD Mamaia Nord.

Comenteaza