El Unico, retailer de trabucuri şi băuturi de lux, inaugurează primul magazin din Cluj

El Unico, retailer de trabucuri şi băuturi de lux, inaugurează primul magazin din Cluj

12 aprilie 2019 este data la care El Unico își va inaugura primul magazin din capitala Transilvaniei. Locația aleasă de retailer este Iulius Mall Cluj.

Reţeaua de magazine El Unico va atinge, odată cu magazinul de la Cluj, cifra de nouă unităţi în toată ţara. Magazinul El Unico este un concept store destinat tuturor pasionaților de trabucuri, precum și celor care apreciază produsele de calitate. 

Retailerul comercializează, în reţeaua sa, trabucuri fabricate manual, sub branduri celebre precum Romeo y Julieta sau Cohiba, dar și accesorii de lux marca S.T.Dupont sau băuturi fine.

Proprietarul business-ului este Wael El Ghadban, un om de afaceri în vârstă de 52 de ani.

Ceremonia de deschidere a magazinului El Unico din Iulius Mall va fi urmată de un eveniment dedicat pasionaților de trabucuri, la restaurantul Da Pino, unde este aşteptat un oaspete special din Republica Dominicană, master belender-ul Manuel Inoa. Da Pino devine "El Unico Embassy" în Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza