Fabrică de tâmplărie PVC din Cluj: O investiţie de 400.000 de euro care exportă peste 70% din producţie

Fabrică de tâmplărie PVC din Cluj: O investiţie de 400.000 de euro care exportă peste 70% din producţie
| Foto: https://termoexpress.com/

Faptul că se poate investi şi produce pentru export în judeţ o dovedeşte un antreprenor din Cluj care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 14,2 milioane de lei. 

Ovidiu Tomoiagă, un antreprenor din Cluj care face afaceri din producţia de tâmplărie, a investit 400.000 de euro într-o fabrică nouă în comuna Floreşti de lângă Cluj-Napoca. Aceasta este cea de-a doua fabrică sub numele Termoexpress, prima fiind amplasată tot în comuna Floreşti, în satul Luna de Sus.

Noua unitate de producţie extinde portofoliul companiei cu ferestre şi uşi din PVC, având o capacitate maximă de 3.500 de ferestre din PVC pe lună. Portofoliul companiei cuprinde ferestre, uşi, culisante şi sisteme de umbrire din aluminiu, PVC, lemn sau mixte, uşi de garaj, diverse profile şi accesorii.

De remarcat e faptul că fabrica exportă peste 70% din producţie în ţări precum Franţa, Italia, Irlanda şi Belgia. Produsele Termoexpress se adresează cu precădere constructorilor, dealerilor şi firmelor de montaj, dar pot fi cumpărate şi direct de beneficiarii finali, a transmis zf.ro.

Important e că firma din Cluj a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 14,2 milioane de lei, în creştere cu 29% faţă de anul precedent, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul de aproape 900.000 de lei a fost cu 62% mai mare faţă de 2021, iar numărul de angajaţi s-a apropiat de 30.

Comenteaza