Firme din Italia recrutează la Cluj-Napoca. Pentru ce oferă internship plătit cu 1.300 euro/lună

Firme din Italia recrutează la Cluj-Napoca. Pentru ce oferă internship plătit cu 1.300 euro/lună

O firmă de recrutare prezentă la Târgul de Cariere (TdC), deschis marţi la Cluj-Napoca, oferă 40 de locuri de internship plătit cu sume începând de la 1.300 euro/lună pentru cameriste şi portari la hoteluri din Italia, cu posibilitatea ulterioară de angajare.

Svetlana Moşneguţan, reprezentant al unei firme de recrutare din Italia, a declarat că principalele condiţii pentru candidaţi sunt să vorbească engleza la nivel mediu, să aibă dorinţă de a munci şi de a învăţa o meserie.

„Propunem un intership plătit în străinătate, în Verona, Italia. Este un internship de două luni şi jumătate în domeniul hotelier, pentru 40 de poziţii de cameristă, pentru fete, şi portari de hotel, care să care şi bagaje, pentru băieţi. Se fac opt zile de teorie şi două luni de practică, iar candidaţii vor fi trimişi în hotelurile partenere de 4 şi 5 stele din Verona unde vor învăţa meseriile respective. Domnişoarele primesc 1.300 euro/lună, băieţii, 1.450 de euro, iar la sfârşitul internship-ului se va da un examen.

Dacă un candidat doreşte, va putea rămâne să lucreze cu contract în hoteluri din Italia, din Londra sau Atena. Principalele condiţii pentru candidaţi sunt să vorbească engleza la nivel mediu şi să aibă dorinţă de munci şi de a învăţa o meserie. Este un fel de calificare la locul de muncă”, a spus Moşneguţan. Potrivit acesteia, internshipul în Italia începe în 15 noiembrie.

Ilinca, o tânără din Cluj-Napoca, este interesată de internshipul în Italia, mai ales pentru că este plătit. „Am terminat o facultate la Universitatea Babeș-Bolyai care nu are legătură cu domeniul hotelier şi nu am niciun job în prezent. M-ar tenta un astfel de intership în Italia, mai fac nişte bani, nu ştii niciodată ce oportunităţi îţi oferă mai apoi viaţa. Poate deveni o carieră atractivă în domeniul hotelier”, a spus aceasta.

Comenteaza