Video Garsonieră de 8mp cu baia... pe balcon! Nu e un banc despre imobiliarele din Cluj-Napoca

Garsonieră de 8mp cu baia... pe balcon! Nu e un banc despre imobiliarele din Cluj-Napoca
| Foto: captura YouTube - Proprietati imobiliare - Smash Free

Prețul imobiliarelor a luat-o razna, iar spaţiile sunt adaptate de mulţi proprietari pentru a improviza câte o locuinţă. Celebra garsonieră de 11mp din Cluj-Napoca a fost detronată de o garsonieră de 8mp cu baia pe balcon.

În orașele mari, costurile sunt tot mai ridicate față de anii trecuți. Zona este foarte importantă atunci când un proprietar stabilește prețul de vânzare al apartamentului sau al casei respective. Cei care nu își permit 2 camere se îndreaptă spre o garsonieră. Doar că, nici acestea nu mai au prețuri de chilipir. Cât a ajuns să coste o singură cameră de 8mp în București într-un bloc vechi de 100 de ani?

Un anunţ o garsonieră de doar 8 mp, aflată pe Calea Moșilor în București, a ajuns să coste nu mai puțin de 17.000 de euro, cel puţin aşa sună anunţul cu "locuinţa" ultracentrală. "Proprietate atipică" prin suprafaţa ei spune cel care face prezentarea. Însă atipic este şi faptul că aceasta nu are bucătărie, iar baia este situată pe balcon, unde se află şi singura sursă de lumină, geamul care dă spre o "privelişte foarte frumoasă". 

Blocul este monument istoric, are şi lift, iar vânzarea proprietăţii ar presupune şi un memoriu spre Ministerul Culturii. "Proprietati imobiliare - Smash Free" spune că achiziţionarea acestei proprietăţi la 17.000 de euro ar fi o investiţie bună pentru cineva care ar cumpăra acest spaţiu pentru a-l da în chirie deoarece şi-ar putea recupera banii rapid în felul acesta.

Oamenii care au comentat postarea de pe YouTube spun că niciodată aceste suprafețe nu s-au construit pentru a locui în ele, ci au devenit așa ceva doar în anii comunismului. În toate blocurile vechi există altfel de spații improvizate. "De aici până la denumirea de "garsonieră", totul este o jignire adusă la nivel de excelență! Faptul că presa a ajuns să scrie articole despre această "prezentare", nu înseamnă publicitate! Este doar un semnal de alarmă pentru nivelul de anormalitate la care s-a ajuns!", a scris cineva lângă postarea de pe YouTube

Comenteaza