Google Maps va afișa cât întârzie autobuzele din Cluj

Google Maps va afișa cât întârzie autobuzele din Cluj

Google Maps va afișa timpul de întârziere în timp real pentru călătoriile cu autobuzele. Călătorii vor putea astfel să vadă cât fac până la destinație, în funcție de condițiile reale de trafic la momentul respectiv, anunța oficialii Google România. 

Aceste actualizări sunt foarte utile pentru momentele în care trebuie să ajungi undeva la o anumită oră și vrei să folosești transportul în comun. Mai mult, Google Maps va afișa și unde sunt blocajele care cauzează întârzieri, potrivit Wall Street.

Poate uneori e mai bine să cobori cu o stație înainte de destinație și să mergi pe jos, căci ajungi mai repede. Noua funcționalitate va fi disponibilă în Cluj-Napoca, București și Constanța. Această funcționalitate va afișa cât de aglomerat este vehiculul (autobuz, metrou, troleu sau tramvai) de pe ruta pe care vrei să călătorești, bazat pe estimările altor călători.

Poți evita astfel să te urci într-o „cutie cu sardine” și să aștepți următorul mijloc de transport. Indicatorul de aglomerație va fi disponibil în Google Maps pentru transportul în comun din București și Cluj-Napoca. Ambele actualizări vor fi disponibile atât pentru versiunea de Android a Google Maps, și pentru iOS.

Comenteaza