Hotel de 5 stele din Cluj-Napoca, afaceri de peste 7,5 milioane de euro, la 2 ani de la deschidere: "Creştem treptat cota de piaţă"

Hotel de 5 stele din Cluj-Napoca, afaceri de peste 7,5 milioane de euro, la 2 ani de la deschidere: "Creştem treptat cota de piaţă"
| Foto: booking.com

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis în iunie 2022, a bugetat pentru acest an afaceri similare cu cele de anul trecut, când a ajuns la 7,5 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„T1 este peste cel de anul trecut, piaţa arată bine, noi creştem treptat cota de piaţă, după primii circa doi ani de funcţionare. (...) Legat de rezultatul final al anului 2023 putem spune că am depăşit suma bugetată, mai exact cu 3%. În mod normal acest trend crescător ar trebui să continue şi în anul 2024, dar acest an este puţin atipic“, a declarat pentru ZF Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca.

În prezent, hotelul are 149 de camere de diverse tipuri, o sală mare de conferinţe ce poate ajunge la 300 de locuri şi cinci săli mici de conferinţe. Hotelul este prima unitate de cinci stele sub un brand internaţional din Cluj, iar investiţia totală a ajuns la circa 26 mil. euro. Clădirea în care activează Radisson Blu Cluj este fostul hotel Sport, care a trecut printr-un amplu proces de renovare.

Recent, hotelul de 5 stele Cluj-Napoca a obținut PUZ-ul pentru extinderea cu un corp nou, alipit hotelului. Radisson Blu, hotelul de 5 stele din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis în iunie 2022, are în plan în următorii doi ani extinderea cu încă 20 de apartamente şi trei săli de conferinţe

Winners este compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, deschis în vara anului 2022. Hotelul este ocupat cel mai mult pe timp de vară la Cluj-Napoca, cu precădere în perioada festivalurilor, în special de Untold, unde Radisson oferă un pachet de cazare cu bilete VIP la festival incluse.

CITEŞTE ŞI: Conducerea hotelului de cinci stele de lângă Parcul Central din Cluj-Napoca estimează afaceri de 7 mil. euro

Comenteaza