Foto Hotelul de 5 stele, cu SPA și centru de evenimente, de pe locul fostului camping Făget, se pregătește de inaugurare. Investiție de 20 mil. euro

Hotelul de 5 stele, cu SPA și centru de evenimente, de pe locul fostului camping Făget, se pregătește de inaugurare. Investiție de 20 mil. euro

Antreprenorul Raul Ciurtin, de numele căruia se leagă dezvoltarea Albalact, pregătește inaugurarea Elania Resort, un centru multifuncțional cu 6 săli de evenimente, SPA și un hotel de 5 stele, o investiție de 20 de milioane de euro realizată în locul campingului Făget, de lângă Cluj-Napoca.

„Am finalizat în Făget, lângă Cluj-Napoca, un resort. O investiție personală. În februarie am inaugurat partea de evenimente. În faza a doua de dezvoltare urmează hotelul cu 54 de camere. Întreaga investiție este de peste 20 de milioane de euro“, a declarat, pentru Profit.ro, omul de afaceri Raul Ciurtin.

Centru de evenimente Elitis Events Center, aflat deja în funcțiune, cuprinde 6 săli de evenimente cu o capacitate totală de 1.270 de locuri.

 

Comenteaza