Hotelul de 5 stele din zona Parcului Central Cluj-Napoca se extinde și e sold out de UNTOLD

Hotelul de 5 stele din zona Parcului Central Cluj-Napoca se extinde și e sold out de UNTOLD
| Foto: radissonhotels.com

Hotelul de cinci stele din apropierea Parcului Central din Cluj-Napoca a intrat în sezonul de vârf cu rezervările, iar conducerea a anunțat extinderea.

Radisson Blu Cluj, primul hotel de cinci stele sub un brand internaţional din Cluj a început procesul de extindere. PUZ-ul pentru acest demers a fost obținut anul trecut.

Hotelul de 5 stele din zona Parcului Central Cluj-Napoca se extinde / Grad de ocupare de peste 70%

„Am demarat construcţia la al doilea corp ce va avea 20 de apartamente, zonă spa şi săli de conferinţe. Apetitul pentru facilităţi de lux este în creştere. Gradul de ocupare pe iunie este de peste 70%, dar în primele cinci luni s-au resimţit zilele libere şi sărbătorile şi am avut o medie de 55%. Suntem în perioada de high season cu multe evenimente ale ora­şului: Sports Festival, TIFF, Techsilvanya (ambele în iunie - n. red.), Electric (în iulie), Untold (august) dar şi multe evenimente per­sonale“, a declarat pentru ZF Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca.

Radisson Blu, sold out de UNTOLD și afaceri de aproape 40 mil. lei

Ziua de Cluj a încercat să verifice pe site-ul oficial al hotelului care e disponibilitatea pentru perioada celui mai mare festival din zonă, Untold. Însă între 8 și 11 august, „nu există camere disponibile pentru aceste date”, așadar, Radisson Blu Cluj, hotelul din „inima” festivalului e sold out pe întreaga durată Untold.

2023 a fost un a prosper din punct de vedere financiar pentru hotelul de cinci stele din zona Parcului Central „Simion Bărnuțiu” Cluj-Napoca (Parcul Mare). Radisson Blu Cluj a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 38.195.865 milioane de lei (echivalentul a circa 7,6 mil. euro) mai mult decât dublu față de cea din 2022 (15.759.820 mil. lei), potrivit datelor publice de pe site-ul Ministerului Finanțelor. Tot anul trecut, numărul mediu de angajați aproape că s-a dublat, de la 65 în 2022, la 126 de oameni în 2023.

Radisson Blu, hotelul de 5 stele din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest a fost deschis în iunie 2022. Winners este compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, deschis în vara lui 2022.

Comenteaza