IKEA recheamă în magazine un produs: Clienţii care îl deţin să înceteze imediat utilizarea acestuia

IKEA recheamă în magazine un produs: Clienţii care îl deţin să înceteze imediat utilizarea acestuia

IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat produsul să nu îl mai folosească și să contacteze compania pentru înlocuirea acestuia sau rambursarea completă a sumei plătite la achiziționare.

IKEA transmite tuturor clienţilor care deţin un încărcător portabil Varmfront de 10400 mAh (număr model E2038) cu marcajul de dată (AASS) 2313, 2316, 2318 şi 2319 sau un încărcător portabil Varmfront de 5200 mAh (număr model E2037) cu marcajul de dată (AASS) 2318, 2319 şi 2322 să înceteze imediat utilizarea acestuia şi să contacteze IKEA pentru înlocuirea produsului sau rambursare completă.

"Produsele IKEA sunt evaluate din punct de vedere al riscurilor şi testate riguros pentru a ne asigura că vor rezista provocărilor vieţii de zi cu zi şi că respectă cerinţele şi reglementările care se aplică pe toate pieţele în care IKEA este prezentă. În pofida acestui fapt, am fost informaţi că anumite încărcătoare portabile Varmfront pot prezenta un risc de incendiu din cauza unei erori de fabricaţie. Această eroare apare doar la articolele care poartă marcajele de dată menţionate mai sus. Prin urmare, aceste încărcătoare portabile Varmfront sunt rechemate de pe piaţă. Clienţii care deţin un astfel de produs trebuie să înceteze imediat utilizarea acestuia şi să contacteze IKEA pentru înlocuirea produsului sau rambursare completă", se arată într-un comunicat al retailerului, remis miercuri Agerpres.

IKEA subliniază că încărcătoarele portabile Varmfront cu alte marcaje de dată nu sunt afectate de această rechemare.

Încărcătoarele portabile Varmfront cu marcajele de dată vizate pot fi returnate în orice magazin IKEA, unde pot fi înlocuite sau se poate face o rambursare completă. Dovada achiziţiei (bonul fiscal) nu este necesară.

Comenteaza