În plin sezon estival, Wizz Air anunță că anulează mai multe zboruri. S-au depistat probleme la motoarele mai multor aeronave

În plin sezon estival, Wizz Air anunță că anulează mai multe zboruri. S-au depistat probleme la motoarele mai multor aeronave

Compania aeriană Wizz Air anunţă că este nevoită să anuleze unele zboruri, din cauza unor verificări făcute în avans la motoare GTF, la solicitarea producătorului.

Wizz Air anunţă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii.

”Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare”, au transmis, miercuri, reprezentanţii companiei aeriene, potrivit news.ro.

De asemenea, în cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenţie de turism, fie ea şi online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenţia care deţine rezervarea, pentru a face modificările necesare. Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.

”Wizz Air îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor este prioritatea noastră”, au arătat reprezentanţii companiei.

În ultima perioadă, Wizz Air a anulat mai multe zboruri din și către aeroporturi din România, inclusiv zboruri operate la Cluj.

Comenteaza