Foto Incendiu cu două victime în județul Cluj. O femeie cu ARSURI GRAVE pe aproape tot corpul și un bărbat inconștient, transportați la spital

Incendiu cu două victime în județul Cluj. O femeie cu ARSURI GRAVE pe aproape tot corpul și un bărbat inconștient, transportați la spital
| Foto: ISU Cluj
Incendiu cu două victime în județul Cluj. O femeie cu arsuri grave și un bărbat inconștient, transportați la spital
Incendiu cu două victime în județul Cluj. O femeie cu arsuri grave și un bărbat inconștient, transportați la spital
Incendiu cu două victime în județul Cluj. O femeie cu arsuri grave și un bărbat inconștient, transportați la spital

Pompierii au salvat două persoane surprinse de incediu într-o casă din municipiul Dej (jud. Cluj). O tânără prezenta arsuri grave pe aproape tot corpul, iar un bărbat care se afla în stare de inconștiență și-a revenit ulterior.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară pentru a salva două persoane surprinse de un incendiu care a cuprins o casă de locuit, situată pe strada I.L.Caragiale din Dej. Apelul de urgență a venit în jurul orei 21.30, iar la fața locului au fost dislocate două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, casa de era cuprinsă în mare parte de flăcări, iar un bărbat, ieșit pe propriile puteri din aceasta, i-a anunțat pe pompieri despre faptul că înăuntru casei se mai află două persoane ce nu reușiseră să iasă din incendiu. Imediat au fost constituite pe lângă dispozitivul de stingere și două echipe de căutare ce au intrat în locuință pentru a-i găsi pe cei doi” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Tânără arsă pe aproape tot corpul

„Pompierii dejeni au găsit în primă instanță un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, ce se afla în stare de inconștiență, pe care l-au extras de urgență, precum și o femeie, în vârstă de 20 de ani, care prezenta arsuri grave. Cei doi au fost predați echipajului SMURD unde au primit primul ajutor calificat și, după ce bărbatul a început să-și revină în urma oxigenului administrat, au fost transportați de urgență la spital.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat aproximativ două ore, fiind limitată extinderea flăcărilor la casa și la garajul aflate în imediata apropiere. Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit cel mai probabil de la jarul aprins căzut din sobă” au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

Comenteaza