Începe "Litoralul pentru Toți"! Cât costă o noapte de cazare la mare

Începe "Litoralul pentru Toți"! Cât costă o noapte de cazare la mare

Duminica viitoare începe o nouă ediție a programului Litoralul pentru toți, cu tarife cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon.

A mai rămas doar o săptămână până la debutul programului Litoralul pentru toţi.

Noua ediție începe pe data de 28 august și durează până la finalul sezonului. Prețurile la cazare vor fi cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon, arată datele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele, pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare, iar la all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.

Până în prezent și-au anunțat participarea 27 hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc, dar până la data la care se va da startul programului, FPTR estimează că se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispoziția turiștilor un număr de circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

“În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, Litoralul pentru Toți este un program așteptat și dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Lista hotelurilor care s-au înscris în program:

Începe "Litoralul pentru Toți"! Cât costă o noapte de cazare la mare

Comenteaza