ING îşi mută activităţile din şapte ţări la Cluj

ING îşi mută activităţile din şapte ţări la Cluj
Centrul Regional de Servicii deschis astăzi în Cluj-Napoca va deservi şapte ţări, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Spania, Grecia şi România.
Numărul de locuri de muncă pe care le generează centrul va creşte de la 300 în acest an la 1.000 în 2013, au anunţat oficialii ING. Centrul de la Cluj va oferi servicii comune pentru clienţii de asigurări ING din Europa Centrală, urmând ca activităţile de marketing şi vânzări să se desfăşoare în continuare la nivel local în fiecare ţară din regiune.

„Forţa de muncă diversă şi calificată pe care o oferim sau multiculturalismul potenţialilor angajaţi reprezintă atu-urile extraordinare ale pieţei locale. Li se adaugă deschiderea autorităţilor şi proiectele de dezvoltare a infrastructurii urbane, datorită cărora municipiul Cluj-Napoca se aliniază marilor capitale europene preucm Burapesta sau Bratislava”, a declarat astăzi primarul Sorin Apostu, la deschiderea noului centru deschis în Amera Tower.

În prezent, la ING Service Center Europe lucrează 120 de angajaţi, care procesează poliţe de viaţă pentru Cehia şi Slovacia.

Campania de recrutare a personalului va continua în ultimul trimestru  al acestui an, perioadă când va fi implementat şi un site dedicat centrului de la Cluj.

ING România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională olandeză care oferă servicii bancare de asigurări şi management al activelor pentru 85 de milioane de clienţi din 40 de ţări.
Comenteaza