Internship plătit la Poșta Română. Câte locuri sunt și cât durează. Există posibilitatea de angajare permanentă

Internship plătit la Poșta Română. Câte locuri sunt și cât durează. Există posibilitatea de angajare permanentă
| Foto: playtech.ro

Poşta Română lansează a doua ediţie a programului de internship, iar la finalul acestuia, participanții au posibilitatea de angajare permanentă.

„Compania Naţională ,,Poşta Română" lansează a doua ediţie a programului de internship, creat special pentru a pregăti următoarea generaţie de lideri în industria serviciilor poştale şi de logistică”, informează CNPR într-un comunicat oficial.

Piaţa muncii din România şi, implicit, din Compania Naţională „Poşta Română", are o dinamică foarte accelerată: cerere de forţă de muncă în creştere, rată mare a plecărilor, vârstă medie ridicată a angajaţilor. Pentru a putea răspunde la evoluţiile rapide ale pieţei, schimbărilor cerute de clienţi, presiunilor financiare şi provocărilor neprevăzute este nevoie de adaptarea abordării de management şi de gestionarea resursei umane pentru a deveni mai agili.

„Continuăm să creştem echipa Poştei Române prin intermediul celei de-a doua ediţii a programului de Internship. Avem nevoie să atragem cât mai mulţi reprezentanţi ai noilor generaţii, oameni cu cunoştinţe avansate în tehnologia informaţiei. Sunt convins că viitorii noştri tineri colegi vor aduce un suflu nou, creativ, în pas cu strategia de modernizare şi digitalizare pe care o implementăm constant în Poşta Română", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Companiei Naţionale ,,Poşta Română".

Câte locuri sunt și cum sunt plătiți participanții

Anul acesta, Poşta Română şi-a propus să ofere unui număr de 20 de tineri oportunitatea de a lucra alături de familia Poştei Române, în una din cele mai mature şi trainice companii din România. 9 dintre aceştia îşi vor desfăşura activitatea în cele 9 sucursale ale Companiei Naţionale „Poşta Română", iar 11 dintre ei, în administraţia centrală.

Conform sursei citate, internii vor avea responsabilităţi variate, care pot include analiza datelor, participarea la proiecte de îmbunătăţire a proceselor, asistarea la strategiile de marketing, asistarea în gestionarea resurselor umane şi multe altele.

Internshipul va avea o durată de trei luni, începând cu data de 10 iunie, cu posibilitatea de angajare permanentă după finalizarea programului. Programul internilor va fi de 40 de ore pe săptămână. Valoarea indemnizaţiei lunare va fi de 3.100 RON brut.

CNPR anunță că înscrierile pentru programul de internship se fac în perioada 24 aprilie - 20 mai prin transmiterea CV-ului şi a scrisorii de intenţie către adresa de e-mail recrutare@ropost.ro sau prin platforma LinkedIn.

După examinarea aplicaţiilor, candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu ce va avea loc în perioada 20 mai - 7 iunie 2024.

Programul Poştei Române de internship oferă studenţilor şi absolvenţilor oportunitatea unică de a învăţa, de a-şi dezvolta abilităţile şi de a contribui la eforturile noastre continue de a inova şi a îmbunătăţi serviciile pe care le oferim milioanelor de clienţi.

Comenteaza