Job-ul „de acasă” plătit cu până la 1.500 euro/lună. În Cluj sunt printre cele mai multe locuri libere

Job-ul „de acasă” plătit cu până la 1.500 euro/lună. În Cluj sunt printre cele mai multe locuri libere
| Foto: nd3000 - Depositphotos.com

Specialiștii în evaluarea afacerilor câștigă în medie între 1.300 și 1.500 de euro net pe lună, iar la Cluj sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare pentru acest post.

Un angajat pe poziţia de specialist în evaluarea afacerilor (business valuation specialist) are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Specialiștii în evaluarea afacerilor, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 363 de posturi vacante pentru poziţia specialist în evaluarea afacerilor sunt disponibile pe  platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi şi în regim de muncă remote.

„Un specialist în evaluarea afacerilor (business valuation specialist) este responsabil de determinarea valorii unei afaceri prin aplicarea unor metode şi tehnici analitice specifice. Aceştia efectuează evaluări obiective şi riguroase ale activelor şi pasivelor unei afaceri, precum şi a factorilor economici şi financiari care influenţează valoarea acesteia. Printre atribuţiile acestui rol se numără realizarea analizelor financiare şi modelelor de fluxuri de numerar pentru a estima veniturile şi cheltuielile viitoare ale afacerii, evaluarea riscurilor asociate cu afacerea şi impactul acestora asupra valorii, efectuarea evaluărilor pentru tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, restructurări sau litigii. Angajatorii caută candidaţi cu studii economice şi experienţă de lucru într-o companie mare de audit, în departamentul de audit sau contabilitate. Oferta salarială este 1.300 – 1.500 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil de muncă, posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, pachet de beneficii personalizat, abonament clinică medicală privată.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza