Kebab vs hamburger. Un fast food turcesc și-a deschis local lângă McDonald’s

Kebab vs hamburger. Un fast food turcesc și-a deschis local lângă McDonald’s
Noul local turcesc este amplasat peste drum de restaurantul cu specific american | Foto: Sultan Doner

Restaurantul Sultan Doner & Shawarma, cu specific turcesc, își face rețea în Cluj-Napoca. După localul recent inaugurat în zona Pieței Mihai Viteazul, proprietarii săi promit încă două în oraș.

Sultan Doner, lanț de tip street food cu specific turcesc, unde chiflele și lipiile sunt preparate pe loc, va ajunge la patru unități în Cluj-Napoca: după cele de pe străzile Memorandumului și Ploiești va mai deschide în curând alte două, conform conducerii rețelei.  

În vară, unitatea a anunțat că face angajări de personal cu experiență în brutărie pentru prepararea de chifle și de lipii, dar și tăietor de carne, pachetul de recomense incluzând salariu net de 3.500-4.500 de lei, cazare, o masă caldă pe zi, bonusuri din vânzări și măriri salariale la fiecare jumătate de an.

Proprietarii localului de pe Memorandumului l-au închis în martie, la activarea stării de urgență, dar au reluat activitatea în mai, în regim de pick up și home delivery non-stop, prin platformele Food Panda, Glovo și Tazz by Emag. Localul de pe Ploiești a fost organizat cu servire la geam, ținând cont de restricțiile sanitare.

Printre preparatele comercializate de Sultan Doner se numără kebab cu carte de vită Angus sau Crispy picant, șaorma de pui în lipie de casă. Cele mai lanțuri de fast food din România, după cifra de afaceri, erau Premier Restaurants România (McDonald's), Food Network (KFC) și American Restaurant System (Pizza Hut).

Comenteaza