Mall-ul din Gheorgheni, cea mai frecventă destinație pe Bolt la Cluj

Mall-ul din Gheorgheni, cea mai frecventă destinație pe Bolt la Cluj

Complexul comercial Iulius, din cartierul Gheorgheni, este destinația pentru care se fac cele mai multe comenzi pe aplicația Bolt la Cluj-Napoca. 

Serviciul de ride hailing și-a mărit substanțial, anul trecut, volumul de curse în oraşele existente (Cluj-Napoca, Timișoara, Bucureşti) şi s-a lansat în Iaşi, Constanţa şi Braşov. După debutul pandemiei, numărul de curse a scăzut cu 80%. După reducerea masivă din lunile martie-aprilie, activitatea a crescut, ajungând să fie în ianuarie 2021 cu 90% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului anterior. Am observat modificări semnificative în privinţa celor mai populare rute (a scăzut traficul către aeroporturi) şi a intervalelor orare de vârf, după intrarea în vigoare a noilor restricţii, din octombrie”, a spus Cristian Sălceanu, country manager al Bolt România, conform Business Magazin.

Cel mai des înregistrate destinaţii în aplicaţiile dedicate au fost Gara de Nord din București şi Iulius Mall din Cluj-Napoca, urmate de Aeroportul Henri Coandă Otopeni, care a pierdut în 2020 prima poziţie, şi de centrele comerciale bucureştene ParkLake Shopping Center şi AFI Cotroceni. În 2020, compania a lansat serviciul de închiriere de trotinete electrice, în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Constanţa.

Investiţiile pentru lansarea trotinetelor electrice s-au ridicat la câteva sute de mii de euro şi au constat în principal în achiziţionarea parcului efectiv de vehicule şi în angajarea unei noi echipe responsabile pentru gestionarea noului serviciu. Grupul Bolt este prezent în 200 de oraşe din 40 de ţări, având 50 de milioane de utilizatori. Concurenții săi în România sunt Uber, Clever, Yango, alături de taximetria clasică. 

Comenteaza