Mănăşturul este cel mai ieftin şi cel mai accesibil cartier din Cluj-Napoca (analiză)

Mănăşturul este cel mai ieftin şi cel mai accesibil cartier din Cluj-Napoca (analiză)
Cartierul clujean Mănăştur este zona cu cele mai multe apartamente scoase la vânzare din Cluj-Napoca, relevă o analiză a portalului imobiliare.ro.

Mănăşturul este, totodată, şi una dintre cele mai ieftine zone din oraş, unde preţul garsonierelor vechi porneşte de la 22.000 euro, un apartament cu două camere poate fi găsit la la 28.000-30.000 euro, iar o unitate cu trei camere poate costa chiar şi 40.000-42.000 euro.

În schimb, pe Calea Dorobanţilor, în apropiere de Piaţa Avram Iancu, preţul unei garsoniere situată într-o clădire istorică poate urca până la 65.000 euro. Un apartament vechi cu două camere cu o suprafaţă de 60 mp din centrul Clujului poate fi scos la vânzare la un preţ de până la 90.000 euro, în timp ce un apartament nou de lux cu o suprafaţă utilă de 150 de metri pătraţi, situat în apropierea Facultăţii de Medicină, poate costa chiar şi 230.000 euro.

Exceptând zonele rezidenţiale centrale ale Clujului, preţuri peste medie sunt practicate şi în cartierele Plopilor sau Zorilor.

Etichete
Comenteaza