Manevra Wizz Air pentru a acapara pasagerii Blue Air: Tarife speciale, folosind codul rezervării firmei concurente

Manevra Wizz Air pentru a acapara pasagerii Blue Air: Tarife speciale, folosind codul rezervării firmei concurente

Compania aeriană Wizz Air a anunţat că oferă bilete cu tarife speciale pentru clienții Blue Air afectați de zborurile recent anulate de către această societate.

Compania Blue Air a anunțat la sfârşitul săptămânii trecute că îi este imposibil să reia zborurile începând din data de 10 octombrie, așa cum anunțase inițial. Firma nu a dat o dată precisă cu privire la reluarea curselor, spunând doar că va face un nou anunț după finalizarea discuțiilor cu mai mulți investitori și cu reprezentanții Guvernului României. 

Recent compania aeriană Wizz Air a anunţat că oferă bilete cu tarife speciale pentru clienții Blue Air afectați de zborurile recent anulate ale de către această societate, a anunţat economica.net

Astfel pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 de euro, folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale al Wizz Air – https://wizzair.com/en-gb#/rescue. 

„Reintroducem tarifele noastre speciale și sporim capacitatea pentru a-i ajuta pe pasagerii Blue Air. Știm cât de important este pentru pasageri să poată călători și vrem să ne asigurăm că pasagerii afectați de cele mai recente anulări ale Blue Air pot să călătorească în continuare cu Wizz Air.

Pasagerii pot face rezervări pe site-ul web cu tarife speciale al Wizz Air către destinația dorită”, a spus Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

Comenteaza