Foto Ministrul Muncii, la Cluj: "Anul 2023 este Anul European al Competențelor"

Marius Constantin Budăi, ministrul Muncii, a participat la Târgul Locurilor de Muncă și Orientare în Carieră de la Cluj-Napoca.

''În cuvântul de deschidere, am apreciat numărul mare de tineri prezenți la evenimente și interesul acordat ofertelor educaționale și pentru locurile de muncă puse la dispoziție de cei mai mari angajatori din județul Cluj.

Anul 2023 este Anul European al Competențelor. Prezența ridicată a cetățenilor și cu precădere a tinerilor demonstrează că aceștia își doresc să țînă pasul cu oportunitățile educaționale și să beneficieze de oportunitățile de ocupare existențe.

Am accentuat importanța dezvoltării continue a competențelor în dezvoltarea personală și profesională pentru a putea fi competitiv în mediul dinamic impus de piață muncii și am asigurat participanții prezenți de faptul că urmărim în fiecare zi îmbunătățirea serviciilor oferite. Continuăm activitățile dedicate pieței muncii'', a declarat ministrul.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a organizeazat joi, 6 aprilie, târgul ofertelor educaționale. În acest sens, liceele și universitățile din municipiul Cluj-Napoca au prezentat oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024, iar agenții economici, oferta locurilor de muncă disponibile. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă BTarena Cluj-Napoca.

Comenteaza