Mutare importantă în retail. Carrefour preia Cora

Mutare importantă în retail. Carrefour preia Cora

Carrefour va prelua activităţile Cora din România. Ambele lanțuri de magazine sunt prezente inclusiv în Cluj.

Carrefour anunţă săptămâna aceasta semnarea unui acord cu Grupul Louis Delhaize ce presupune preluarea activităţilor Cora din România, incluzând 10 hipermarketuri şi 8 magazine Cora Urban, precum şi preluarea celor aproximativ 2400 de angajaţi, potrivit unui comunicat al companiei.

Hipermarket-urile şi formatele de proximitate preluate în locaţii cheie; acestea vor fi transformate ulterior în magazine ale brandului Carrefour şi adaptate formatelor sale.

Tranzacţia este supusă aprobării de către autorităţile abilitate în domeniul concurenţial şi se aşteaptă a fi finalizată până la sfârşitul anului 2023.

„Compania Carrefour este determinată să-şi continue creşterea pe piaţa locală. Această achiziţie demonstrează ambiţia noastră de a deveni prima alegere a românilor în materie de retaileri, contribuind la reţeaua noastră cu două formate principale - hipermarket-uri şi magazine de proximitate. Carrefour are încredere deplină în formatul de hipermarket şi în rolul său strategic pentru prezenţa locală, el fiind sursa principală pentru misiunile de cumpărare săptămânale şi de satisfacere a nevoilor de bază ale clienţilor noştri. Prin acest proces vom adăuga 10 noi hipermarketuri pentru o acoperire naţională cât mai bună. Sunt încântat de această realizare a businessului local şi îmi propun să asigur o tranziţie cât mai bună pentru toate părţile implicate - de la noii noştri colegi, furnizori sau viitori clienţi." declară Julien Munch, CEO Carrefour România.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza