Noi ieftiniri la pompă! Cât costă azi benzina și motorina în Cluj

Noi ieftiniri la pompă! Cât costă azi benzina și motorina în Cluj

Compania care este liderul pieței de distribuție a carburanților din România a redus din nou, azi-dimineață, prețul carburanților, atât pentru benzină, cât și pentru motorină.

Petrom, liderul pieței carburanților, a ieftinit sâmbătă 15 iunie 2024, benzina și motorina cu câte 5 bani pe litru. Precedenta ieftinire, de câte 8 bani pe litru, a avut loc miercuri 05 iunie. Reducerea de preț, însă, nu a ajuns încă să fie aplicată la toate stațiile Petrom din țară.

Potrivit peco-online, la stațiile Petrom din Cluj-Napoca, prețul unui litru de benzină standard este acum de 6,87 lei pe litru. În cazul motorinei standard, prețurile variază între 6,93 lei și 6,99 lei pe litru. Urmează stațiile Lukoil, cu 6,91 per litru, iar la MOL, OMV și Rompetrol litrul se dă cu 6,98.

În cazul motorinei standard, la stațiile Petrom litrul e 6,94, la Lukoil 7.00 lei, la Socar 7,04, iar la MOL, OMV și Rompetrol - 7,05 lei.

Ieftinirile au început din ultima parte a lunii aprilie. De atunci, prețurile la benzină și motorină au scăzut cu peste 50 de bani pe litru.

Comenteaza