Noi proiecte de locuinţe pe Plopilor şi Calea Turzii

Noi proiecte de locuinţe pe Plopilor şi Calea Turzii
Două societăţi au solicitat ieri avize din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism (CTATU) pentru creşterea numărului de locuinţe în cadrul unor ansambluri deja realizate sau aflate în construcţie.

Beneficiarul unui imobil în construcţie pe str. Plopilor, Daniel Holobuţiu, vrea să crească numărul de apartamente de la 19 la 26. “Se păstrează regimul de înălţime şi destinaţia aprobată, vrem să creştem coeficientul de utilizare a terenului în limita a 20%”, a afirmat proiectantul.

 

“Probabil de la început aceasta era intenţia, iar acum beneficiarul vrea să îşi facă autorizaţia corectă”, a spus primarul Sorin Apostu. în cazul societăţii Coratim, pe terenul de pe Calea Turzii, unde s-au ridicat două imobile de 8 etaje, beneficiarul vrea să realizeze un nou bloc. “în Planul Urbanistic de Detaliu avizat sunt prevăzute trei clădiri de 8 etaje. Vrem să introducem noi funcţiuni în corpul care trebuia să conţină servicii, comerţ, birouri. Beneficiarul doreşte locuinţe pentru a se mula pe necesităţile economice”, a spus reprezentantul Coratim.

 

Comenteaza