Nou Mall la Cluj? Ce spun turdenii: "No i fain la Turda avem mall și ne cârâie maţul, asta ne mai lipsea"

Nou Mall la Cluj? Ce spun turdenii: "No i fain la Turda avem mall și ne cârâie maţul, asta ne mai lipsea"
| Foto: https://funshoppark.ro/

Noul mall de la Turda, FunShop Park, situat în spatele magazinului Kaufland, se va deschide din 22 septembrie 2022. Turdenii spun că mai mare nevoie ar fi de fabrici decât de locuri unde românii să mai împrăştie banii. 

Noul mall al Turzii, dezvoltat de polonezii de la Scallier, va fi amplasat în spate la Kaufland și va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 metri pătrați, cu aproximativ 270 de locuri de parcare. Dezvoltatorul polonez intenționează să finalizeze investiția în acest an, undeva în trimestrul III sau IV. Investiția într-un parc de acest gen este estimată între 5 și 10 milioane de euro, a anunţat TurdaNews

Scallier a pătruns pe piața din România în anul 2020 și și-a propus construirea unor parcuri comerciale în orașe mai mici, unde nu există încă suficiente spații de retail.

”Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale. Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail.”, este prezentarea făcută pe siteul companiei, funshoppark.ro.

Comentariile turdenilor la informaţia cu noul mall mai degrabă negative. Mulţi oameni atrag atenţia municipalităţii că e mare nevoie de fabrici, de locuri de muncă adevărate unde oamenii să poată câştiga bani pe care apoi să îi cheltuie la shopping.  

Ce spun turdenii despre noul centru comercial care se va deschide săptămâna viitoare:
"No i fain la Turda avem mall și ne cârâie maţul asta ne mai lipsea în rest avem de toate."
"Dacă nu bagă un KFC în el, degeaba se deschide."
"S-a mai deschis și Deichmann și nu se compara cu cel din Cluj. Rămâne sa vedem, dar tare m-aş mira să fie ca și în Cluj-Napoca. Până una alta, hai la Vivo..."
"Las că-i fain, dar ceva de producție pe când?? O fabrică sau ceva?? Doar de scos bani din buzunare se pricep jmekerii."
"E bun că la-u făcut. Nu mai trebuie să meargă hoții până la Cluj." 
"Criză și ei deschid malluri noi peste tot, înseamnă că le merge bine!"
"Ăsta nu e mall! Este la fel ca cel de la ieșirea spre Câmpia, ca să intri într-un magazin trebuie să ieși afară!"
"Mă întreb, oare cine mai merge şi acolo? În Turda un fast food trăieşte 2 săptămâni. La 30 km de Turda sunt 3 mall-uri în care găseşti tot ce vrei şi mai e şi lume bună."
"Ce fabrică s-a dărâmat pentru construcția lui?" 

Comenteaza