NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

Disponibil prin intermediul a 39 de distribuitori din 76 de țări

NTT DATA Corporation (cu sediul central în Japonia) a lansat luna aceasta versiunea 7.1.1. a propriei soluții RPA, WinActor.

Vânzările internaționale vor fi demarate în 76 de țări, prin intermediul rețelei de 39 de distribuitori ai companiei NTT DATA. WinActor are deja cea mai mare cotă de piață a soluțiilor RPA din Japonia, iar NTT DATA continuă să se extindă la nivel global încă din 2016, colaborând cu parteneri din fiecare țară pentru a îmbunătății calitatea serviciilor din întreaga lume.

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA„Suntem foarte încântati să începem vânzările WinActor 7.1.1, alături de distribuitorii noștri din întreaga lume. Am luat în considerare numeroase aspecte privind furnizarea instrumentului WinActor la nivel global, iar acum acesta este finalizat”, a declarat Takuya Nakagawa, Business Leader WinActor în cadrul NTT DATA Corporation.

„WinActor este un instrument ușor de utilizat, care poate declanșa o revoluție în domeniul DX (Developer Experience), nu numai pentru companiile din grupul japonez, ci și pentru companii din întreaga lume.

Caracteristici ale soluției WinActor ver. 7.1.1.: Totul devine mai ușor

 ✔︎ Pentru clienți

  • Interfața ușor de utilizat simplifică implementarea software, fără a fi nevoie de o echipă IT cu calificări avansate
  • Ușurința utilizării asigură învățarea rapidă
  • Grila simplificată de tarife facilitează vizualizarea beneficiilor privind reducerea volumului de muncă și a costurilor
  • Distribuitorii din fiecare țară pot oferi o gamă largă de servicii de asistență, inclusiv în domeniul DX (Developer Experience), și nu numai

✔︎ Pentru distribuitori

  • Vânzările se pot realiza fără a fi nevoie de o echipă IT cu calificări avansate
  • Centrul Global de Asistență poate oferi asistență tehnică și de vânzări, în orice moment
  • Este disponibilă o gamă largă de programe de asistență (demarare rapidă / asistență zilnică / competențe avansate de ofertare etc.)

✔︎ Caracteristici funcționale

  • Arhitectura de software reconstruită complet amplifică viteza de procesare
  • Interfața UI reînnoită intensifică vizibilitatea și operabilitatea
  • Eficiența de lucru este îmbunătățită prin editarea simultană a mai multor scenarii
  • Recunoașterea optică a caracterelor prin intermediul ecranului sporește eficiența în crearea de scenarii
  • Este compatibilă cu versiunile anterioare (Ver. 5 / Ver. 6)
  • Dezvoltarea scenariilor este posibilă cu ajutorul editorului de text (pentru utilizatorii avansați)

„Utilizăm WinActor în activitatea noastră de externalizare a proceselor de afaceri, de patru ani. De asemenea, suntem distribuitori ai soluției WinActor pe piața chineză în special pentru JNMC. Speram ca lansarea versiunii 7.1.1. să ne ajute la creșterea vânzărilor pe acest segment de piața”, a declarat Yongdong, Gao / President & CEO/ NTT DATA (CHINA) INFORMATION TECHNOLOGY CO., LTD.

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPANTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA

„Începând cu anul 2017, NTT DATA Vietnam oferă WinActor pentru a sprijini tranziția din domeniul DX pentru clienții vietnamezi”, a spus Naritoshi Masuda (Președinte), NTT DATA Vietnam Co., Ltd.

„În plus, oferim asistență tehnică și de vânzări prin Centrul de Asistență APAC pentru WinActor, astfel încât distribuitorii WinActor din întreaga lume să poată oferi sprijin clienților lor.

Din perspectiva noastră, ver. 7.1.1. este acum mai ușor de utilizat și credem că va fi mult mai utilă clienților noștri.”

Partenerii de vânzări globali
  • Patru continente: UE / APAC / AFRICA / AMERICA DE NORD ȘI DE SUD
  • 39 de companii partenere de vânzări, în 76 de țări din întreaga lume (începând din septembrie 2020)
  • În acest moment, vânzările se concentrează pe regiunea Asia / UE, urmând să se extindă în curând în America Latină / Africa / Orientul Mijlociu, începând cu luna octombrie

Lista de parteneri.
Centrul Global de Asistență WinActor – APAC (Facebook)
Centrul Global de Asistență WinActor – APAC(Youtube)

NTT DATA anunță lansarea WinActor® Versiunea 7.1.1 o actualizare majoră a propriei soluții RPA„În viitorul apropiat, vom adăuga versiunea 7.1.1., a RPA WinActor, în portofoliul nostru de servicii și soluții de tip Intelligent Automation, ca și componentă a Centrului de Suport pentru piața EMEA, localizat în România. Utilizând capacitățile noastre de consultanță și experiență tehnică a echipei, vom continua să oferim soluții personalizate de înaltă calitate care vizează nevoi specifice și aduc plus valoare clienților noștri”, a declarat Cătălin Vameșu (Manager al Centrului de Competență RPA), NTT DATA Romania.

Grupul NTT DATA continuă să dezvolte inițiativa Global One Team, combinând expertiza și resursele companiilor din grup și ale partenerilor din Japonia, la nivel global dar și facilitând, în același timp, colaborările dintre diferite țări și companii care consolidează puterea brand-ului Grupului NTT DATA ca întreg – „One NTT DATA”.

Companiile noastre din țară dar și la nivel global, colaborează pentru a construi rapid structura necesară de suport în cadrul tranziției de la rolul nostru anterior, de creator de sisteme, la acela de partener global de afaceri care deschide calea către succesul colaborărilor internaționale.

Despre NTT DATA Romania:

NTT DATA Romania este un furnizor de servicii IT și integrator de sisteme care folosește inovația pentru a accelera transformarea digitală a afacerilor și a genera valoare adăugată clienților, având o echipă de peste 2000 de specialiști în România și Serbia.

Portofoliul companiei oferă o gamă variată de servicii: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare și aigurarea calității, consultanță IT, servicii de securitatea informației, infrastructură și cybersecurity. Clienții companiei activează în industrii precum: Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector & Utilities, Retail, Transportation & Logistics.

Persoane de contact NTT DATA Romania:
Întrebări privind produsele și serviciile:
Claudiu Petre – Vicepresident – BPM & RPA, NTT DATA Romania | claudiu.petre@nttdata.ro
Cătălin Vameșu - Manager al Centrului de Competență RPA, NTT DATA Romania | catalin.vamesu@nttdata.ro
Comenteaza