O porție de hamsii pe litoralul românesc, produs de lux

O porție de hamsii pe litoralul românesc, produs de lux

Dacă pe vrermuri hamsiile erau mâncarea săracului pe litoralul românesc şi te săturai binişor cu o porţie frumuşică plătind o sumă pentru toate buzunarele, anul acesta hamsiile şi le vor permite doar cei cu bani mai mulţi în buzunar. 

Dacă aveți de gând să mergeți într-o minivacanță la mare, trebuie să vă pregătiți sufletește să scoateți din portofel sume frumușele de bani din portofel. Numai o porție de hamsii a ajuns să coste cât o shaorma, scrie kanald.ro

O minivacanță pe litoralul românesc poate costa o mică avere. Poți să scoți peste 500 de lei, pentru 2 – 3 zile, doar pentru mâncare. Nu mulți își vor permite să mănânce o porție de hamsii minusculă, înainte de începerea sezonului estival.

Una dintre delicatesele de la malul mării sunt hamsiile. Dacă înainte puteai să cumperi o porție de hamsii cu mujdei, pe plajă, cu maximum 10 lei, acum poți să-ți faci pofta doar dacă te lasă sufletul să plătești până la 50 de lei.

Spre exemplu, la restaurantul Reyna din portul Constanța, o porție de hamsie de doar 250 grame costă în jurul a 45 de lei, mai transmite sursa citată. Dacă lângă hamsii mai vrem o bere sau un suc, situaţia se complică şi mai  mult din punct de vedere financiar. 

Comenteaza