O vilă în Turda costă cât un apartament în Cluj-Napoca

O vilă în Turda costă cât un apartament în Cluj-Napoca
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ - olx.ro, imobiliare.ro

Preţul unei vile din municipiul Turda în zona ultracentrală a oraşului este aproape cât cel al unui apartament din Cluj-Napoca de peste 2 ori mai mic ca suprafaţă. 

O vilă situată ultracentral este una din cele mai scumpe proprietăți scoase la vânzare în Turda la ora actuală, notează turdanews.net. Vila situată ultracentral dispune de toate facilitățile, potrivit anunţului de pe olx

Prețul cerut pe vilă este de 349.000 de euro, un preț negociabil. Proprietatea este amplasată strategic cu acces direct din drumul european E60 – o locație excelentă atât pentru locuință, cât și pentru diverse activități comerciale sau de servicii. Are curte, terasă, garaj, etc. 

„Suprafață utilă totală: 273 mp. Demisol: 98 mp, include garaj pentru 2 autoturisme, 2 camere, baie de serviciu, pivniță. Parter: 98 mp, cu bucătărie, cămară, 3 camere spațioase, baie mare, hol, casă scării, terasă generoasă Etaj: 77 mp, cu 3 camere, baie, hol și terasă. Pod mansardabil – oferă posibilități suplimentare de extindere Curte privată și terasă ideală pentru relaxare…” se arată în anunțul de vânzare.

Pe de altă parte, un apartament cu 3 camere, din Cluj-Napoca de 121 mp, situat ultracentral, are preţul de 325.000 €, potrivit imobiliare.ro. Apartamentul situat pe str. I.C. Bratianu nr. 21-23, este situat la etajul 3 dintr-un imobil cu 3 etaje + mansarda locuita si este compartimentat astfel: - 2 dormitoare - 2 bai - living + bucatarie - hol - balcon, potrivit anunţului. 

Piața imobiliară din Cluj-Napoca rămâne ''cea mai fierbinte'' din țară. Proprietarii și dezvoltatorii din Cluj-Napoca vând locuințe la cele mai mari prețuri. În medie, metrul pătrat a ajuns să coste luna trecută 2.812 euro. 

Comenteaza