ŞOC LA CLUJ. Stamatian: “Nu putem să nu regretăm atunci când dispare un investitor”

ŞOC LA CLUJ. Stamatian: “Nu putem să nu regretăm atunci când dispare un investitor”
"Ne rămâne să analizăm dacă am avut şi noi o parte din vină", a spus prefectul Florin Stamatian.

Prefectul Florin Stamatian a apreciat decizia celor de la Nokia de a se retrage din România drept "o surpriză neplăcută". "Trebuie să conştientizăm că suntem în faţa unor investitori privaţi, în faţa a ceea ce înseamnă dorinţa dea fi eficient, de a crea profit, calitate şi de a supraveghea tot ce se întâmplă în sectorul în care ai investit", a spus Stamatian.

"Primul gând pe care îl am este comunitatea de la Jucu, însă nu e o situaţie fără ieşire. Atunci când dispare un investitor care avea cea mai mare parte parte din exporturile judeţului şi o pondere importantă din cele ale României, cu venituri foarte importante la bugetul naţional, chiar dacă era mare contributor la nivel naţional o cotă parte se întorcea la Cluj, nu putem să nu regretăm", a spus prefectul.

"Ne rămâne să analizăm dacă am avut şi noi o parte din vină. Este greu să spui că o administraţie locală sau judeţeană ar putea fi vinovată pentru că suntem în faţa unei acţiuni specifice capitalismului, specifice economiei de piaţă, când eficienţa unui anumit sector îşi spune cuvântul", a conchis Stamatian.

Comenteaza