Pandemia a ingenunchiat turismul din Cluj. Pensiuni si hoteluri la cheie, scoase la vanzare. VEZI preturile

Pandemia a ingenunchiat turismul din Cluj. Pensiuni si hoteluri la cheie, scoase la vanzare. VEZI preturile

Turismul a avut de suferit in pandemie, astfel ca site-urile imobiliare ofera spre vanzare pensiuni, hoteluri la cheie sau vile ce pot fi transformate in unitati hotelier. Patru astfel de exemple intalnim doar in Cluj-Napoca. 

1. Pensiune in Grigorescu: "Pensiunea dispune de 5 locuri de parcare, restaurant, o taverna, terasa si 18 de camere plus receptie si bucatarie. Aditional se adauga un apartament cu 3 camere, care poate fi utilizat pentru cazare personal, care face parte din acelasi complex. Locatia este in apropiere de mijloacele de transport in comun, Parcul Central si Sala Polivalenta, oferind confort si o oaza de relaxare" - 1.3 milioane de euro. 

2. Hotel la cheie in curs de executie, dispus central. "Cladirea va avea o suprafata de 1.200 mp utili si va fi predata la cheie. Hotelul va fi incadrat ca 4 stele si va fi de tip apart-hotel. In momentul de fata se mai pot face ajustari in cea ce priveste materialele si alte aspecte ale constructiei. Cladirea va beneficia de certificat energetic. Pretul este negociabil si se poate discuta si de o plata in transe". 

3. Pensiune, in zona Borhanci "Are o suprafata utila de aproximativ 570 mp (D+P+2Et), este formata din 14 camere, 14 bai, 3 bucatarii, 2 terase si in momentul de fata este impartita in 2 unitati - pensiune + locuinta proprie. Proprietatea se poate recompartimenta usor. Astfel, in functie de nevoile noilor proprietari cele 2 unitati pot comunica intre ele sau se pot imparti in 8 apartamente cu cate 2 camere pentru a fi date in chirie. In fata cladirii sunt 6 locuri de parcare si se pot amenaja locuri suplimentare in curte. Imobilul este potrivit atat pentru investitori cat si pentru pensiune, sediu firma, clinica, gradinita, centru pentru varstnici, activitati de birou sau pentru cei care vor sa-si amenajeze acasa si un punct de lucru pentru firma lor" - 890.000 euro. 

4. Doua vile, cu o suprafata utila de aproximativ 500 mp, Marasti. "Compartimentarea cladirilor este in felul urmator: Cladire 1 (la strada): Demisol: o bucatarie cu 20 de locuri; Parter: 4 camere cu baie proprie, receptie; Etaj 1: hol, 3 camere cu baie proprie, oficiu; Mansarda: 4 camere cu baie proprie. Cladire 2 (curtea interioara): Parter: bucatarie, living, dormitor baie; Etaj 1: 2 dormitoare, 1 baie, hol. Cladirile se vand complet mobilate si utilate" - 549.000 euro.

Comenteaza