Parc industrial de 200 milioane de euro la Turda

Parc industrial de 200 milioane de euro la Turda
Parc industrial de 200 milioane de euro, la Turda: lucrările vor fi inaugurate marţi.

 

Lucrările la parcul industrial Graells & Lloch Turda încep marţi, iar la festivităţi participă oficialităţi din Turda şi Cluj-Napoca, dar şi de la Ministerul Industriilor. La eveniment vine şi ambasadorul Spaniei în România, şi directorul general al Graells & Llonch, Antonio Graells. Compania susţine că parcul industrial din Turda reprezintă o investiţie de 200 milioane de euro şi va include spaţii pentru producţie, logistică şi distribuţie. "Va fi cel mai modern parc ce va fi construit în zona Transilvaniei", promit reprezentanţii companiei.

Amintim, tot în zona Turzii vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alexandru Coroian, a anunţat că instituţia ar urma să amenajeze un alt parc industrial, care să absoarbă o parte din forţa de muncă disponibilizată de la combinatul siderurgic Mechel. Tot în zonă funcţionează parcul industrial Reif.

În judeţ mia funcţionează trei parcuri industriale publice, administrate de Tetarom SA - două în Cluj-Napoca şi un al treilea în Jucu, dar şi două parcuri private, în Dej şi Sânnicoară.

Comenteaza