Patru destinații noi de pe Aeroportul din Cluj de la vară

Patru destinații noi de pe Aeroportul din Cluj de la vară
Patru destinații noi de pe Aeroportul din Cluj de la vară
Patru destinații noi de pe Aeroportul din Cluj de la vară

Ryanair, o companie aeronautică low-cost va opera patru zboruri noi de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, pe toată durata sezonului estival din 2023.

Compania aeriană Ryanair, a anunțat astăzi, programul de operare pentru sezonul de vară 2023, aferent celor 5 rute operate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj (regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj), care includ 4 noi destinații ideale pentru un city break - Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Dublin și Milano Bergamo – precum și suplimentarea frecvențelor de operare pentru cea mai populară rută, Londra Stansted.

Trafic mai mare de pasageri pe Aeroportul din Cluj

Programul de operare al companiei aeriene Ryanair din sezonul de vară 2023 va oferi:

  • 5 oportunități de călătorie, dintre care 4 destinații noi – Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Dublin și Milano Bergamo
  • Suplimentarea frecvențelor de operare pentru destinația Londra Stansted
  • Creșterea traficului cu 425% față de sezonul de vară 2022
  • Transport anual de peste 360.000 pasageri către/dinspre Cluj
  • Asigurarea a peste 270 de locuri de muncă

Ryanair va opera peste 40 de zboruri săptămânale către/dinspre Cluj în vara anului 2023 (+425% creștere față de S22), determinând creșterea turismului inbound și asigurând noi locuri de muncă, oferind în același timp clienților săi din Cluj-Napoca și întreaga regiune o diversitate în opțiunile de călătorie la cele mai mici tarife, atunci când își plănuiesc vacanța de vară.

Reduceri pentru cei care își rezervă zborul din timp

Pentru a sărbători acest moment, Ryanair a lansat o vânzare limitată de locuri pentru clienții săi care rezervă din timp biletul de călătorie, la tarife promoționale începând cu doar €29,99 în limita locurilor disponibile pe site-ul companiei aeriene Ryanair.com.

Manager-ul Ryanair pentru Europa Centrală și de Est și Țările Baltice, doamna Alicja Wójcik-Golebiowska, a declarat:

„Compania aeriană Nr. 1 a Europei, Ryanair, are plăcerea de a anunța programul de vară 2023 pentru Cluj, cu peste 40 de zboruri săptămânale pe 5 rute care includ cele 4 noi destinații de City break precum Beauvais, Bruxelles, Dublin și Milano, oferind clujenilor și mai multe opțiuni pentru vacanțele de vară la cele mai mici tarife din Europa.

Ryanair va transporta peste 360.000 de pasageri spre/de la Cluj în acest an, sprijinind peste 270 de locuri de muncă locale, vom continua să livrăm mai mult trafic și vom oferi mai multe tarife reduse decât orice altă companie aeriană din Europa.

Pentru a marca această veste bună, am lansat o vânzare limitată de locuri pentru clienții care doresc să călătorească în vacanța lor de vară ’23 cu tarife de la doar €29,99 € disponibile acum pe www.ryanair.com.”

David Ciceo: Zborurile vor fi atractive pentru întreaga regiune

Domnul David Ciceo – Director General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a declarat:

„Suntem încântați și susținem angajamentul Ryanair de a-și dezvolta operațiunile de zbor de pe Aeroportul Internațional Cluj, respectiv de a aduce pasagerilor noștri din aria de acoperire, multe alte opțiuni de călătorie începând cu sezonul de vară S23. Zborurile spre Londra, Paris, Bruxelles, Milano sau Dublin vor fi cu siguranță atractive pentru întreaga regiune și, prin urmare, suntem recunoscători pentru angajamentul Ryanair în această dezvoltare a operațiunilor.”

Comenteaza