Primele chartere de Cluj spre Grecia pornesc din iulie. Cazare, de la 13 euro/noapte

Primele chartere de Cluj spre Grecia pornesc din iulie. Cazare, de la 13 euro/noapte

Agenția Paralela 45 va relua cursele charter cu plecare din Cluj-Napoca spre Heraklion/Creta, după ce țara redeschide aeroporturile pentru zboruri internaționale, la 1 iulie.

Cursele săptămânale către Heraklion/Creta vor porni în 7 iulie din București și din Cluj-Napoca, spre Chania/Creta din 8 iulie și Rhodos din 7 iulie, ambele din București.

“Românii pot merge fără restricții în Grecia, încă din 15 iunie, fie cu mașina, fie cu avionul la Salonic sau Atena. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că are în vedere ca după jumătatea lunii iunie să se renunțe la izolarea de 14 zile, obligatorie acum la întoarcerea în țară. La vacanțele pe zboruri charter, dăm startul călătoriilor începând din 7 iulie, în prima etapă spre insulele fără probleme”, a declarat Alin Burcea, CEO al Paralela 45.

Grecia a gestionat foarte bine pandemia, înregistrând 2.900 de cazuri în întreaga țară. În insula Creta au fost 17 cazuri în toată această perioadă, iar în Rhodos, numai patru. Simptomele au fost moderate, iar toți pacienții s-au vindecat, au anunțat autoritățile de la Atena. Hotelurile din insule și de pe continent sunt pregătite să primească turiști, majoritatea din 15 iunie, cu respectarea măsurilor impuse de autorități.

“Informăm fiecare turist despre noile condiții de călătorie cu avionul și de cazare în Grecia. Am fost anunțați că aeronavele sunt dezinfectate înainte de fiecare cursă și că atât echipajul, cât și pasagerii trebuie să poarte mască de protecție pe durata zborului.

Hotelurile din Grecia au primit de la guvern un set de măsuri de igienă și partenerii noștri ne asigură că vor fi respectate cu strictețe pentru ca fiecare turist să se simtă în siguranță. Tot ce își doresc grecii acum este ca sezonul să decurgă normal. Și noi vrem să avem turiști mulțumiți”, precizează Alin Burcea.

Turiștii care au avut planificate vacanțe pe zboruri charter în iunie pot reprograma sejururile fără taxe suplimentare, cu păstrarea reducerilor inițiale de tip rezervări timpurii.

Pentru turismul individual, cu mașina, 500 de unități hoteliere aflate în portofoliul agenției oferă cazare, unele de la 13 euro/persoană/noapte. Sunt situate atât în Grecia continentală: Halkidiki, Riviera Olimpului, Thrace, cât și pe insule precum Thassos, Evia, Lefkada, Skyathos și Creta.

loading...
Comenteaza