Primul zgârie-nori din România, în căutarea celor dintâi "mușterii"

Primul zgârie-nori din România, în căutarea celor dintâi "mușterii"
La turnul din Florești se lucrează acum la parcările subterane | Foto: WCT

Dezvoltatorul celui mai înalt bloc de locuințe din țara noastră - West City Tower (WCT), de pe Calea Florești - a demarat procesul de vânzare a apartamentelor, însă recunoaște că imobilul nu este încă finalizat.   

“De un an nu se mai văd progrese, nici pe șantier, nici pe pagină voastră de Facebook. Ce vești sunt? Au trecut 12 luni de liniște totală”, a întrebat unul dintre clujenii interesați. “Nu chiar. Probabil s-a lucrat mai mult pe înăuntru. Sunt foarte multe lucruri de făcut și acolo”, spune alt clujean.

“Vă informăm că munca pe șantier nu s-a oprit nici o clipă. Acest proiect prevede cinci niveluri subterane, așa că eforturile din ultimul timp s-au concentrat la interior și de aceea a fost mai puțin vizibilă activitatea”, au replicat reprezentanții dezvoltatoruluil.

WCT va fi cel mai înalt bloc de locuințe din România și va cuprinde 25 de etaje, cinci niveluri de parcare, spațiu de joacă pentru copii, 182 de apartamente cu 1-3 camere și patru locuințe de tip penthouse, cu cinci camere. La exterior, clădirea va dispune de un lift panoramic.

Dezvoltatorul încă nu a afișat prețurile pentru apartamente pe portalul său, ultima referință, de acum un an, fiind de 1.550 euro/mp. Pe platforma Sotheby’s România, un penthouse în WCT se vindea cu 543.000 de dolari. La Cluj-Napoca se ridică mai multe ansambluri rezidențiale, printre cele mai mari proiecte fiind Maurer Panoramic, Grand Park Sud, Wings, The Nest sau Solaris.

Comenteaza