Producător de cosmetice din Cluj: Prețurile vor crește și în 2023 / Promoțiile vor domina

Producător de cosmetice din Cluj: Prețurile vor crește și în 2023 / Promoțiile vor domina
| Foto: Facebook - COSMETIC PLANT

Un producător local de cosmetice prevede prețuri în creștere și în 2023 și că se va orienta către noi furnizori pentru o stabilitate financiară. 

Susana Laszlo, director general şi acţionar al producătorului clujean de cosmetice Cosmetic Plant, spune că 2022 a fost un an atipic, cu multe eve­nimente şi cu un context economic caracterizat de instabilitate, toate acestea având un impact direct şi asupra business-ului pe care îl conduce.

Ne-am confruntat cu majorări succesive de preţuri, atât la materiile prime, cât şi la ambalaje. Aceeaşi problemă am avut-o şi la utilităţi. A fost un an dificil pentru întreaga industrie, însă am reuşit să ne adaptăm, să rămânem pe un trend ascendent şi chiar am avut lansări de noi produse. În 2023, majorările de preţuri vor continua, iar promoţiile vor constitui un trend important. Ne vom orienta către furnizori noi, cu preţuri mai stabile, astfel încât să eliminăm din factorii care ne influenţează activitatea, dar nu pot fi controlaţi în mod direct de către noiSusana Laszlo, director general Cosmetic Plant Cluj, potrivit ZF.

Compania Cosmetic Plant din Cluj a raportat anul trecut afaceri de 11.885.081 milioane de lei, cu 6% peste nivelul din 2020 și un profit de 814.776 mii de lei, mai mic față de cel din orimul an pandemic (1.092.068 mil. lei), potrivit datelor consultate de ZIUA DE CLUJ pe site-ul termene.ro. Este cel mai bun nivel de la fondarea companiei în 1991. Busi­ness-ul a fost fondat de Ileana Meşter, farmacistă cu peste 20 de ani de expe­­rienţă în cosmetologie. Acum, compania este condusă şi coordonată de fiica sa, Susana Laszlo.
 

 

Comenteaza