Producţia la Mechel Târgovişte se închide o săptămână

Producţia la Mechel Târgovişte se închide o săptămână
Cupturul de la Mechel Târgovişte se închide o săptămână, anunţă azi compania. Motivul - întreţinerea periodică. Activitatea de laminare și livrările de produse finite continuă atât la Mechel Târgoviște, cât și la Ductil Steel Buzău, mai arată compania.

Cuptorul de la Mechel Târgoviște a fost oprit în urmă cu două zile "pentru operațiunea de înlocuire periodică a cărămizii refractare". "Această oprire era planificată și face parte din funcționarea normală a fluxului de producție. Lucrările de întreținere se vor încheia în data de 12 aprilie, moment în care producția de țaglă se va relua. În săptămâna în care activitatea cuptorului va fi întreruptă, personalul din secția Otelarie Elecrică, care nu este implicat în lucrările de întreținere, se va afla în șomaj tehnic și va fi plătit cu 80% din salariu. Achiziția de fier vechi va continua în regim normal în toată această perioadă", anunţă compania.

De la reluarea producției în 15 martie au fost realizate 24.000 de tone de țaglă. Din această cantitate, circa 13.000 de tone a fost deja laminată în produse finite care acoperă toată gama cerută de piață în acest moment. 8.000 de tone de țaglă au fost livrate la Ductil Steel Buzău, care a reînceput activitatea la capacitate maximă din data de 1 aprilie, conform planificării. Laminarea decurge în condiții bune, astfel încât Ductil Steel Buzău va avea întreaga gamă de produse disponibile pentru livrare în câteva zile. Producția de laminate continuă la cele două întreprinderi cu țagla aflată în stocuri, astfel încât realizarea și vânzarea de produse finite nu va fi afectată în nici un fel de lucrările de întreținere a cuptorului de la Mechel Târgoviște, susţin proprietarii.

Etichete
Comenteaza