Promoție „grecească” la Tarom. Care este orașul unde poți zbura la ofertă

Promoție „grecească” la Tarom. Care este orașul unde poți zbura la ofertă
| Foto: vverve - depositphotos.com

Tarom mai lansează o ofertă pentru călătorii dus întors. De data aceasta, zborurile sunt spre un mare oraș al Greciei. 

TAROM lansează o noua ofertă specială începând de la 179 euro, pentru călătorii dus-întors.

„În ultimul weekend din luna iulie, TAROM decolează cu o nouă ofertă specială către o destinație foarte îndrăgită de români.

Prin achiziționarea biletelor de avion în perioada 26 – 28 iulie 2024, pasagerii TAROM vor beneficia de un preț promoțional care începe de la 179 de euro pentru călătorii dus-întors cu destinaţia Salonic cu perioada de călătorie 1 noiembrie – 10 decembrie 2024 (data ultimului retur), în limita locurilor disponibile.

Unul dintre marile orașe ale Greciei, Salonic, are o istorie milenară și o climă caldă și foarte prietenoasă în perioada călătoriei.

Fie că vrei să vizitezi Piața Kapani, Turnul Alb, Rotunda lui Galerius și orașul vechi din Salonic, oferta TAROM acoperă toate nevoile călătoriei: biletele sunt valabile pentru călătorii dus-întors, toate taxele sunt incluse, iar prețul include un bagaj de mână de 8 kg, un bagaj de cală și check-in gratuit.

Pentru cea mai rapidă rezervare, click pe următorul link: https://flights.tarom.ro/ro/oferta-speciala-22.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi, în limita locurilor disponibile”, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale de Transporturi.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Comenteaza