Pronunţarea în cazul lui Bica, amânată pentru săptămâna viitoare VIDEO

Pronunţarea în cazul lui Bica, amânată pentru săptămâna viitoare VIDEO
Radu Bica va afla săptămâna viitoare dacă rămâne sau nu cu pedeapsa de 5 ani de închisoare, pronunţată de Tribunalul Cluj. La Curtea de Apel s-a încheiat astăzi procesul în care fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean este judecat pentru luare de mită. La fel ca şi în faţa primei instanţe, Bica a declarat că este nevinovat şi a cerut să fie achitat. Magistraţii curţii se vor pronunţa peste o săptămână.

Avocaţii lui Radu Bica au solicitat audierea unor noi martori, dar şi studierea convorbirilor telefonice purtate de denunţătoarea Aspazia Droniuc. Magistraţii au respins solicitarea şi au cerut avocaţilor să îşi susţină apelul. Apărătorii fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean au cerut achitarea clientului lor.

Radu Bica a fost condamnat de Tribunalul Cluj la cinci ani închisoare cu executare pentru luare de mită. El este acuzat că a primit bani de la o femeie de afaceri, căreia i-a promis informaţii confidenţiale care să o ajute să câştige o licitaţie organizată de Consiliul Judeţean pentru mentenanţa Cluj Arena. Sentinţa Tribunalului Cluj a fost atacată cu apel. Radu Bica se află în arest de mai bine de jumătate de an.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Lorant Ersek

Comenteaza