Renault face recrutări direct din băncile Universităţii Tehnice

Renault face recrutări direct din băncile Universităţii Tehnice
Universitatea Tehnică (UTCN) a fost instituţia de învăţământ selectată de reprezentanţii grupului francez pentru a recruta studenţi din Cluj-Napoca pentru stagii în cadrul companiei auto.

Caravana s-a desfăşurat la nivel naţional şi a grupat 2.200 de studenţi şi masteranzi, 20 de specialişti ai Renault, 38 de asociaţii studenţeşti, 83 de profesori, 12 universităţi. A fost un eveniment organizat în premieră de Renault, în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie, la care au participat specialişti din diverse activităţi ale grupului, reprezentanţii echipei de resurse umane, studenţi şi masteranzi. 
 
În decurs de o lună, caravana a ajuns la 2.200 de studenți și masteranzi, de la UTCN, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi, Universitatea Vasile Alecsandri Bacău, Universitatea Dunărea de Jos Galaţi, Universitatea Ovidius Constanţa, Universitatea Tehnică Timişoara, Universitatea Craiova, Universitatea Valahia Târgovişte, Universitatea Transilvania Braşov, Universitatea Piteşti. 
 
"Ne-am propus să întâlnim faţă în faţă, la ei acasă, studenţii şi masteranzii pasionaţi de industria auto. Le-am povestit despre ceea ce se întâmplă în lumea Renault şi despre oportunităţile pe care le au în compania noastră. La final, le-am lansat provocarea de a continua să descopere activităţile grupului Renault, aplicând pentru programul nostru de stagii”, a declarat Dana Oprişan, director resurse umane la Renault România.
 
Studenţii au avut ocazia de a afla despre procesele şi meseriile din cadrul grupului şi oportunităţile de dezvoltare a parcursului profesional. Cei 20 de specialişti implicaţi sunt absolvenţi ai centrelor universitare în care a ajuns caravana.

Ei s-au întors în universitate pentru a le vorbi studenţilor despre cariera de succes pe care şi-au făcut-o în industria auto şi pentru a-i îndemna să îşi urmeze pasiunea. Caravana a fost organizată în parteneriat cu centrele universitare şi cu asociaţiile studenţeşti.

Comenteaza