Revelionul la mare, noua modă. Mai multe hoteluri de pe litoralul românesc vor fi 90% ocupate. Cât costă un sejur

Revelionul la mare, noua modă. Mai multe hoteluri de pe litoralul românesc vor fi 90% ocupate. Cât costă un sejur
| Foto: Wirestock - Depositphotos.com

Chiar dacă e preferat vara, acum, litoralul românesc a devenit o alternativă și pentru cei care vor să petreacă noapte dintre ani altundeva înafară de stațiunile montane.

Petrecerea Revelionului pe litoralul românesc, în staţiunea Mamaia, a devenit principala alternativă a turiştilor, după staţiunile montane, astfel că 90% dintre hoteluri sunt ocupate. Turiştii sunt aşteptaţi cu meniuri rafinate, petreceri tematice şi Spa.

Mamaia, magnet pentru turiști și de Revelion

Finalul lui 2023 se apropie cu paşi repezi, iar petrecerea Revelionului pe litoralul românesc în staţiunea Mamaia a devenit principala alternativă a turiştilor, după staţiunile montane. Hotelierii îi aşteaptă la malul mării pe toţi cei care vor să petreacă altfel noaptea dintre ani, cu meniuri rafinate, petreceri tematice, muzică bună, pachete Spa şi multă voie bună, potrivit OMD (Organizația de Management al Destinației) Mamaia, citat de Mediafax.

Cei care nu şi-au făcut încă planuri pentru Revelion, mai au încă timp.

„Pentru foarte mulţi turişti noaptea dintre ani pe litoralul românesc a devenit deosebit de interesantă, destinaţia Mamaia Constanţa fiind o alternativă pe timp de iarnă pentru petrecerea Revelionului. Vremea a ţinut cu noi, pe litoral nu a fost foarte frig, deci ce poate fi mai frumos decât să admiri răsăritul de soare pe 1 ianuarie, valurile mării şi pescăruşii?! Îi aşteptăm aşadar, pe toţi cei care vor să petreacă un Revelion inedit”, a declarat George Măndilă, preşedintele Organizaţiei de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia Constanţa.

Anumiţi hotelieri din staţiunea Mamaia, cei care deţin condiţii de organizare a Revelionului şi cazare pe timp de iarnă, spun că au grad de ocupare aproape de 100%.

Cât costă un sejur la mare de Revelion

Turiştii sunt aşteptaţi cu pachete speciale, acces la Spa-urile din incinta hotelurilor şi multe surprize.

„Pentru perioada de Revelion s-au rezervat un număr de 55 de pachete ce includ: 3 nopţi de cazare cu pensiune completă, terapii pentru doamne şi domni, welcome package, petrecere de Revelion şi foc de artificii, acces Spa pentru piscină interioară, saună, jacuzzi şi sală de sport. De asemenea, pentru serile de 30.12 şi 31.12 vom organiza petrecere românească, respectiv grecească, cu muzică LIVE”, a spus managerul unui hotel din Mamaia.

Tariful pachetului este de 7190 lei, pentru un pachet de cazare în cameră dublă standard.

Un alt hotel oferă pentru petrecerea de Revelion 2024 pachete de cazare pentru 3 nopţi, care includ cine cu muzică live, prânz, brunch, cina festivă de Revelion cu momente artistice speciale şi spectacol de artificii. Tariful unui pachet porneşte de la 2575 lei/ persoană, iar pentru oaspeţii care doresc să petreacă doar cina de Revelion, preţul este de 690 Lei/ meniu.

Comenteaza