Românii, campioni la sărăcie în Europa. Avem cele mai mari taxe pe salariile mici

Românii, campioni la sărăcie în Europa. Avem cele mai mari taxe pe salariile mici

Românii au ajuns campioni la sărăcie în Europa, potrivit fostului ministru al Economiei, Claudiu Năsui. Acesta spune că în ţara noastră avem cele mai mari taxe pe salariile mici. 

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, susține că parlamentarii nici măcar nu mai înțeleg câtă birocrație este pe umerii antreprenorilor români și faptul că cetățenii plătesc cele mai mari taxe din Europa, motiv pentru care am ajuns ”campioni la sărăcie”.

”E foarte greu să schimbi România când nu o înțelegi. (...) România are cele mai mari taxe pe salariile mici care ne fac campioni la sărăcie în Europa, și o povară birocratică imensă pe antreprenori care ne plasează după țări precum Burkina Faso la ușurința de a face afaceri.

Nu ne permitem să ținem românii săraci prin taxe mari pe muncă, și să ținem și prețurile ridicate prin birocrație. Parlamentarii trebuie să coboare din turnul de fildeș al Casei Poporului și să se intereseze de realitatea cu care se confruntă antreprenorii români.”, susţine Claudiu Năsui, potrivit stiripesurse.ro. 

Comenteaza