S-a deschis Parcul Balnear Toroc

S-a deschis Parcul Balnear Toroc

Parcul Balnear Toroc (PBT), complex acvatic subordonat Primăriei Dej, și-a redeschis porțile de miercuri, 1 iulie.

Primăria Dej a anunțat deschiderea PBT. ”Accesul e permis doar în zona exterioară: lacul sărat, bazine pentru adulți și copii, tobogane, plajă, terasă, cu respectarea normelor și măsurilor în vigoare pentru această perioadă, inclusiv cele de distanțare socială și cu limitarea la 2.000 a numărului de persoane în incinta bazei”.

Municipalitatea a solicitat celor care trec pragul PBT să respecte măsurile și regulile de conduită stabilite și afișate în incinta bazei și cele transmise de personalul bazei de agrement. Pentru acest sezon estival tarifele de acces sunt la fel ca în 2019.

Ele sunt de 15 lei pentru adulți și copii peste 10 ani, de 10 lei pentru copiii cu vârstă de până la 10 ani, însoțiți de adulți, 10 lei fiind și tichetul de acces la tobogan, în timp ce abonamentul se ridică la 120 lei/lună. Baza de agrement este deschisă între 09:00 și 20:00 în interval marți – duminică, iar luni, între 12:00 și 20:00.

O plajă de iarbă de 3.000 mp şi una de nisip de 4.000 mp îi aşteaptă pe turişti în PBT. Zona de agrement a fost amenajată în jurul lacului Toroc, la 2 km de centrul oraşului, iar lucrările au costat 2 milioane de euro. Parcul este situat pe locul unei vechi saline. Lacul cu apă sărată are o suprafaţă de 1.600 mp, dar turiştii au la dispoziţie şi o piscină cu apă dulce.

Comenteaza