Controale pe șantierele Clujului. Trei locații au fost închise

Controale pe șantierele Clujului. Trei locații au fost închise

Polițiștii clujeni, alături de reprezentanții ITM Cluj, au desfășurat, miercuri, activități preventive pentru verificarea respectării prevederilor legale privind respectarea legislației în vigoare în domeniul construcțiilor.

Astfel, au fost efectuate controale la 9 locații și 25 de societăți comerciale care desfășoară activități în domeniu pe raza de competență, fiind dispusă măsura suspendării activității în 3 astfel de locații, în urma neregulilor constatate.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost efectuate controale privind respectarea normelor legale referitoare la activitatea de transport persoane în regim de taxi.

Totodată, în cursul zilei, polițiștii clujeni au acționat preventiv pentru asigurarea climatului de siguranță publică, dar și cu scopul impunerii respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS COV-2.

În colaborare cu funcționarii publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, polițiștii au acționat pentru impunerea respectării măsurilor de protecție individuală, atât în stațiile și în mijloacele de transport public, cât și in interiorul socităților comerciale din municipiu. Au fost verificate peste 100 de autovehicule, circa 190 de persoane și 25 de societăți comerciale, pentru abaterile constatate fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, 45 dintre acestea pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020.

Comenteaza