Se reiau zborurile spre Antalya de pe Aeroportul Internațional Cluj

Se reiau zborurile spre Antalya de pe Aeroportul Internațional Cluj

Compania aeriană Wizz Air va relua, începând cu luna septembrie, zborurile spre Antalya, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Wizz Air a reintrodus în sistemul de rezervări zborurile regulate dintre Antalya (Turcia) și aeroporturile „Henri Coandă” (Otopeni) din București și „Avram Iancu” din Cluj Napoca, scrie boardingpass.ro.

Primul zbor de la aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca spre Antalya (Turcia) e programat pentru data de 3 septembrie 2023.

Cele două rute regulate vor fi operate, fiecare, doar cu o frecvență de două zboruri pe săptămână și doar până în data de 23 octombrie 2023. 

S-a schimbat schimbarea

Inițial, Wizz Air planificase să inaugureze cele două rute la jumătatea lunii mai 2023, însă ulterior a amânat debutul acestora pentru începutul lunii iulie 2023.

O lună mai târziu, compania low-cost a decis să anuleze toate zborurile dintre Antalya și cele două aeroporturi românești.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza