Sibex organizează la Cluj seminarul "Primii Paşi la Bursă"

Sibex organizează la Cluj seminarul
Sibiu Stock Exchange (Sibex), liderul tranzacţiilor cu instrumente financiare derivate din România, organizează miercuri 4 mai 2011, la Cluj Napoca, seminarul "Primii Paşi la Bursă".

Seminarul face parte dintr-un amplu proiect de promovare a produselor şi pieţelor administrate de bursa sibiană în rândul publicului, accesul participanţilor fiind gratuit. Evenimentul se va desfăşura la Centrul de Conferinţe Cluj City Center, Calea Dorobanţilor nr. 14 - 16, între orele 17:00 - 20:00. Înscrierile se pot face online pe www.sibex.ro iar detalii suplimentare se pot obtine la tel: 0372 77 42 39.

Seminarul „Primii paşi la Bursă" pune accentul pe partea educativă, venind în sprijinul tuturor celor interesaţi de investiţiile pe piaţa de capital, prin oferirea celor mai importante informaţii pe care un potenţial investitor trebuie să le cunoască pentru a putea tranzacţiona.
Seminarul se adresează celor pasionaţi de pieţele financiare şi de oportunităţile pe care le oferă acestea, celor aflaţi în căutarea unor metode eficiente de valorificare a economiilor precum şi celor care doresc să-şi testeze aptitudinile de investitor.
Participanţii vor afla de la specialiştii Sibex şi de la invitaţii acestora ce trebuie să ştie despre investiţii, şi vor avea oportunitatea de a efectua chiar şi tranzacţii virtuale la bursă, singura condiţie fiind să se afle în posesia unui laptop, care să le permită accesul la sistemul electronic de tranzacţionare.

Prezentările vor fi susţinute de către: Darius Cipariu, director general adjunct Sibex şi Toma Doşteţeanu, director executiv al Casei Române de Compensaţie. Pentru acest eveniment, Sibex îl are ca invitat special pe trainerul financiar Eusebiu Burcaş.

 

 

Etichete
Comenteaza