Start-up-ul clujean care închiriază birouri mobile se extinde anul acesta cu încă 20 de locații

Start-up-ul clujean care închiriază birouri mobile se extinde anul acesta cu încă 20 de locații

Nooka Space este un start-up din Cluj-Napoca, care închiriază birouri de tip container pentru cei dornici să muncească din oraș. Compania anunță că se va extinde cu încă 20 de birouri până la finele lui 2022.

Nooka Space este un start-up din Cluj-Napoca, lansat anul trecut. Este cea mai mare rețea de birouri mobile de proximitate din România și a marcat și o premieră la nivel european, comuna clujeană Florești a devenit primul beneficiar comunitar al unui birou de proximitate Nooka.

Acces gratuit pe bază de cod

Primul birou Nooka se află chiar în parcul localității Florești și dispune de 3 mese de birou reglabile pe înălțime, tabureți din textil pentru relaxare, aer condiționat, internet prin Wi-Fi și acces securizat prin aplicație, la prețul de 1 euro pe oră sau chiar gratuit dacă folosești codul „1hourfree”. Este cel mai mic tarif al birourilor de tip container din Cluj.

Toate celelalte birouri se pot închiria la prețul de 4 euro/oră. Programarea se poate face tot prin aplicație. Nooka Space mai deține pe lângă biroul din parcul Florești și cel de la centrul comercial VIVO, și alte patru birouri mobile în orașul Cluj-Napoca. Două în Mănăștur, ambele pe strada Frasinului 41, unul la Iulius Mall și unul în cartierul Bună Ziua.

Un raport publicat la începutul acestui an de către platforma locală de recrutare Hipo.ro arată că 80% dintre angajatori consideră benefică mutarea spre modul de lucru remote, iar aproape jumătate dintre aceștia consideră jobul remode noua normă de lucru în 2022.

Intrat pe piața din România în primăvara anului trecut, în urma unei investiții de peste 1 milion de euro, start-up-ul Nooka Space își propune să redefinească stilul de lucru hibrid, printr-un model de business inovator, care invită oamenii să se bucure de spații individuale de lucru și de mai multă flexibilitate, mobilitate și creativitate, potrivit start-up.ro.

20 de birouri noi

În acest context, companiile caută să se adapteze noilor condiții de lucru și să găsească cele mai bune soluții care să răspundă nevoilor actuale ale angajaților.

Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România spune că „opțiunea lucratului de la distanță, precum și flexibilitatea devin din ce în ce mai importante pentru angajați. Acest lucru pune o presiune destul de mare pe angajatori, care acum sunt în situația de a găsi cele mai bune soluții pentru a păstra un echilibru și pentru a le oferi angajaților lor condițiile optime de lucru. Nooka Space vine să răspundă acestei nevoi prin dezvoltarea unei rețele de micro-birouri în proximitatea locuințelor angajaților și a zonelor lor de interes. Anul acesta obiectivul nostru este de a crește rețeaua din București, în special în centrele rezidențiale. Suntem în discuții avansate cu dezvoltatori imobiliari și ne propunem ca până la final de an să instalăm în București cel puțin 20 birouri de proximitate Nooka”.

Extinderea birourilor Nooka în marile orașe din România

Planurile de business Nooka Space în 2022 vizează totodată dezvoltarea și creșterea facilităților de producție și tehnologie, precum și implementarea unor modele de birouri noi, inclusiv pentru spații indoor.

Pe lângă obiectivele de dezvoltare a unei rețele extinse de birouri de proximitate în București, Nooka Space vizează și alte orașe mari din țară, precum Timișoara, Constanța și Oradea.

 

Comenteaza