Supercharger-ul lui Elon Musk a ajuns la Cluj

Supercharger-ul lui Elon Musk a ajuns la Cluj

Compania americană Tesla a deschis, în parcarea centrului comercial VIVO, prima stație de încărcare rapidă din Cluj-Napoca, aceasta fiind a șaptea stație Supercharger din România.

La VIVO, Tesla va opera cu șapte unități de încărcare.

“Parteneriatul cu Tesla face parte din strategia ESG a companiei şi contribuie la dezvoltarea comunității locale. Utilizarea mașinilor ‘verzi’ se află pe un trend ascendent în România, iar noi ne bucurăm că putem oferi suport proprietarilor actuali şi viitori de mașini electrice din Cluj-Napoca”, declară Fulga Dinu, Country Manager CPI România, proprietarul VIVO.

Pentru început pot fi încărcate doar mașinile Tesla, însă în scurt timp stația va fi disponibilă tuturor modelelor de mașini electrice. Locul unde posesorii își pot încărca mașinile ultra rapid este situat în zona intrării nr. 1 a centrului comercial.

Obiectivul rețelei Supercharger este de a le oferi tuturor libertatea de a călători la o fracțiune din costul combustibilului convențional. Cu peste 35.000 de stații Supercharger, Tesla deține și operează cea mai mare rețea de încărcare rapidă din lume.

Comenteaza