TAROM vine cu prețuri reduse după incidentul cu zborurile anulate. Cât costă un dus-întors pentru Cluj

TAROM vine cu prețuri reduse după incidentul cu zborurile anulate. Cât costă un dus-întors pentru Cluj

Tarom vine cu o nouă ofertă de vără, a doua în mai puțin de o lună, după ce transportatorul aerian național s-a confruntat cu o situație fără precedent la începutul săptămânii.

Compania aeriană TAROM a lansat oferte speciale către trei destinaţii interne, Cluj, Oradea şi Timişoara, cu preţuri începând de la 130 euro.

Potrivit unui comunicat al operatorului aerian naţional, perioada de vânzare a biletelor este 12 - 14 iulie 2024 iar perioada de călătorie este 1 - 30 august 2024.

„Toate taxele sunt incluse în preţul biletului, călătoria este dus-întors, iar biletul include un bagaj de cală, un bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Pentru cea mai rapidă rezervare, click pe următorul link: Oferta specială 12 – 14 Iulie

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile companiei sau la agenţii acreditaţi, în limita locurilor disponibile”, se arată în comunicatul TAROM.

TAROM, între oferte de vară și zboruri anulate

Aceasta este a doua ofertă pe care Tarom o face la zborurile interne. La începutul lunii, operatorul național a oferit prețuri promoționale pentru rutele cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava (dus-întors).

Ulterior acestei promoții de la începutul lunii iulie, la o zi după expirarea ofertei, TAROM s-a confruntat cu o situație fără precedent și informa că anulează mai multe zboruri, atât interne, cât și externe. Compania a precizat într-un comunicat că anulează 10 zece curse de luni, din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor.

Ulterior, Tarom a revenit cu un comunicat prin care anunța modalitățile de despăgubire pentru cei afectați de zborurile anulate.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Comenteaza